Contacteaza-ne

0755 100 563

House

0 items
0

Blog – O nunta cu dichis

Bine ati venit pe blogul Pictural Decor unde, cel putin pentru o scurta vreme, va puteti acorda ragazul de a  citi povesti despre cum se naste ceva frumos, despre cum cream, despre cum innobilam un obiect banal si despre cum reusim sa-i dam viata, daruindu-l cuiva drag! Pentru astazi va propun ca subiect nuntile cu dichis.

Se intampla de foarte multe ori ca atunci cand mergi la un eveniment, mai cu seama la o nunta, sa iti dai seama dintr-o rapida scanare daca lucrurile au fost gandite in detaliu ori lasate la voia intamplarii. Daca nu au fost lasate la voia intamplarii ci controlate in cel mai frumos si original mod cu putinta de o persoana creativa atunci cu siguranta asistam la un eveniment cu dichis. Si sinceri sa fim, recomandam cu toata convingerea ca, atunci cand tu insuti nu esti suficient de creativ dar iti doresti un eveniment absolut special, sa lasi specialistul sa faca asta in locul tau. Dar cum recunoastem un astfel de specialist?! Sunt atat de multi cei care se prezinta drept specialisti! Pai, cum spuneam la inceput, si asta se poate observa intr-o secunda. Il/o vei gasi permanent aplecat/a asupra unor detalii pe care nici nu ti le-ai fi imaginat. Este omul care nu va lasa nimic la intamplare, din mainile lui/ei nici macar un fir de iarba nu va sta oricum, este cel/cea care va arde si nu va dormi noptile intr-un proces al creatiei absolute in care tabloul creat de el/ea trebuie sa farmece, sa fie memorabil. Sub mainile lui/ei, un eveniment va deveni o simfonie in care nu doar mirele sau mireasa ori copilul botezat se vor imbata de frumos, ci toti cei prezenti acolo. Sta in puterea lui/ei sa creeze o atmosfera magica! Intre o anumita floare din buchetul ei si lumina care se rasfrange peste mese clar va exista o armonie iar marturia cu care pleci acasa va fi un adevarat dar din suflet, de ce nu, creat manual de un mester iscusit.

O nunta cu dichis cu siguranta va fi unica si de referinta pentru multe alte nunti care vor urma pentru ca poarta cu ea intreaga energie creatoare a celui care a pus suflet in fiecare detaliu. Si cine nu-si doreste oare asta pentru cea mai frumoasa zi?

De aceea, Pictural este aici pentru aceia care apreciaza si inteleg cele scrise mai sus. Ne daruim energia si cream frumosul exact asa cum el are reprezentativitate pentru noi dar si pentru cei care il vor primi. Suntem si vom fi originali in tot ce facem, obsesiv preocupati sa arate totul impecabil, splendid, sa fermecam privirea si sufletul celor care vin in atmosfera creata de noi. Suntem aici sa cream decoruri memorabile si, obligatoriu, cu dichis!

Va asteptam cu drag in sectiunile www.picturaldecor.ro pentru a vedea ca cele de mai sus se verifica si asteptam cu nerabdare sa ne lansati  provocarea de a fi creativi pentru dumneavoastra!

Cu drag,

Echipa Pictural

Nothing Found

Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.