Cursuri

Ateliere Floristice

Să împărtășești cu ceilalți un meșteșug este un privilegiu! Să poți sta în fața iubitorilor de frumos în timp ce ei învață să creeze alături de tine este o terapie pură!

Relaxare

Atelierele de artă floristică sunt întâlniri magice și parfumate între oameni care doresc să se detașeze de tumultul vieții de zi cu zi

Creativitate

Pasiunea și îndemânarea pot lua viață din mâinile tale sub forma unui frumos aranjament floral

Teambuilding

Atelierele de artă floristică pentru mediul corporate pot fi un beneficiu deosebit de frumos oferit angajaților

Detalii

Ateliere

Pictural-decor-ateliere-floristice (50)

Atelierele de artă floristică, fie că sunt susținute în mediul corporate, ca un beneficiu deosebit de frumos oferit angajaților, fie că sunt gândite cu un caracter caritabil și, atât floristul cât și compania parteneră înțeleg să-și pună la bătaie talentul și resursele materiale pentru a le face ulterior cadou celor aflați în nevoie, fie că efectiv alegi să îl faci cadou unei persoane dragi, atelierele floristice vor fi întâlniri magice și parfumate între oameni care la început nu se cunosc iar la sfârșit se recunosc prin iubirea de frumos.

Pictural-decor-ateliere-floristice (71)

Iar pentru aceasta, firește că floristul, aparte de certificările specifice necesare va trebui să aibă și certificarea de formator, astfel încât să fie și să ofere chiar și dincolo de așteptări. Vă aștept, așadar, să povestim despre cum putem crea împreună astfel de experiențe floristice memorabile.

Și să învățăm împreună unii de la ceilalți nu doar arta floristică ci și bucuria, efemeritatea, fragilitatea și veșnicia lucrului frumos!

Pentru înscrieri și detalii despre atelierele de artă floristică, haideți să stăm de vorbă!

Mulțumim! Atelierul de creație floristică fost o experiență foarte frumoasă și bine organizată!

Adriana R.

Mulțumesc pentru o experiență de neuitat, doar participând la atelierul floristic și făcând coronita, bineînțeles cu ajutorul tău 🙏 am înțeles cât de multă răbdare, dăruire și dragoste pentru flori trebuie sa ai.

Claudia B.

Etape

Procesul Creativ

Ideea

Pornim de la un set de plante și accesorii

Research

Căutarea unei idei

Creația

Aflarea regulilor de artă floristică și asamblarea decorațiunii

Finisaje

FInalizarea aranjamentului floral, ultimele detalii

CINE SUNT EU

Designer Florist – Inițiator și coordonator proiect Flori la Castel și PicturalDecor.ro

Cristina Moldovan
Designer Florist