Proiecte pentru România

Flori la Castel

O promovare emoțională a țării noastre

Am călătorit mult! Prin țară și pe alte meleaguri! Și m-a durut să văd cât de prețuită este istoria și ale ei edificii în altă parte in vreme ce, în România, sute de castele și cetăți – clădiri de patrimoniu zac abandonate nu doar în uitare și în indiferență ci și în cea mai crudă lipsă de iubire!

 

Și atunci mi-am dorit ca, din universul meu mic de artist să le vorbesc oamenilor despre nedreptate! Fără a pune la zid vinovații, fără a-i arăta cu degetul, fără a cere explicații – nimic din toate acestea – ci, pur și simplu, prin frumos, emoție și conștientizare.

 

Am născut astfel acest proiect dând startul unui promovări de țară fără precedent, creat nu de o instituție publică abilitată ci de o mână de oameni, toți artiști, toți cu suflet mare, toți încă iubind România!

 

Împreună cu ei, descopăr castele și cetăți mult prea puțin cunoscute și popularizate și, cu eforturi uriașe, le recreem poveștile în filme artistice de scurt metraj în care istoria, legendele, arta, designul floral și emoția ne reamintesc cât de frumoasă este această țară și câte comori neștiute ascunde ea.

Îmbrăcăm castelele în flori pentru a duce viața în ruine și pentru a convinge vizual că acolo viața și frumusețea poate oricând renaște.

Florile mele sunt metaforele vieții iar creația floristică nu are nicio limită a imaginației.

Flori la Castel este un basm floristic! Este, prin metaforă, prin istorie și prin frumos, invitația de a iubi România și de a ajuta la salvarea ei. Este proiectul meu de suflet prin care îmi iubesc țara și o îmbrac în flori!

Flori la Castel este o modalitate inedită de promovare turistică, artistică și culturală a României! Este un proiect manifest!

Fără a mai spune alte cuvinte, vă poftesc în povestea lui completă unde basmul floristic abia a început!

DETALII proiect: www.florilacastel.ro

DETALII PROIECT