Creații floristice corporate

Aranjamente

Corporate

Pictural Decor știe că ambientul în care ne primim zilnic clienții și angajații contează foarte mult! O recepție frumos decorată, o sală de ședințe în care cromatica îndeamnă la creativitate, birouri personalizate cu materiale vegetale ori decoruri permanente premium vor face oricând diferența între mediile sterile de lucru oferite de marea majoritate a companiilor și mediile primitoare, pozitive, în care culorile atent alese transmit energia necesară. Un mediu de lucru pozitiv, prietenos și colorat nu poate fi decât un mediu benefic și productiv!

În această notă, este esențial să vă cunoaștem spațiul, angajații, viziunea și obiectivele companiei pe care o reprezentați!

Fie că vorbim de aranjamente florale naturale sau permanente, personalizate pentru angajații dvs., sau pentru biroul, cabinetul, hotelul, spațiul comercial în care vă desfășurați activitatea, vă vom propune cea mai potrivită variantă dpdv estetic și financiar.

Pentru mai multe informații și pentru a stabili cel mai bun program pentru dvs., vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: office@picturaldecor.ro

Vă rugăm să includeți numele dvs., numele companiei și numărul de telefon.

CONTACT

Aranjamente florale

Pachetul săptămânal

Pictural Decor vă oferă un Pachet convenabil de aranjamente florale naturale, livrate săptămânal la sediul dvs.

Pachetele încep de la doar 100 lei/ aranjament.

Pentru clienții noștri Corporate oferim:

Garanția prospețimii florilor și sfaturi utile de prelungire a duratei lor de viață

Recipient gratuit – înlocuim suportul ornamental și florile în fiecare săptămână

Livrare gratuită în orașul Brașov

Aranjamente

Tematice

Pictural Decor vă oferă posibilitatea de a comanda aranjamente florale personalizate cu diverse tematici – Crăciun, Paște, primăvară, aniversare Companie etc.

Aranjamentele florale corporate pot fi adaptate nevoilor dvs – culori, tipuri de flori, mărimea și forma aranjamentului.

Pentru mai multe informații și pentru a stabili cel mai bun program pentru dvs., vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa cristina.mihaela.moldovan@gmail.com.

Vă rugăm să includeți numele dvs., numele companiei și numărul de telefon.

CONTACT

CREAȚII FLORISTICE

COLABORĂRI

 

Mulțumim pentru încredere și pentru că ne alegeți să aducem în spațiul vostru culoare și bun gust